MANIPULAATIOHOITO VAIKUTTAVAMPAA KUIN TULEHDUSKIPULÄÄKITYS

Naprapaatinhoito todistetusti tehokasta ja kustannusvaikuttavaa! Tieteellinen terveydenhoidon kustannusvaikuttavuustutkimus naprapaattisestahoidosta on julkaistu tiedelehti the Clinical Journal of Pain:ssa.

Tutkimus osoittaa naprapaattisenhoidon toimivan hoitoketjussa paremmin hoitotuloksin ja pienemmin kustannuksin verrattaessa ortopediseen konsultaatioon. Kustannusvaikutukseltaan ero oli keskimääräisesti naprapatia 631 euroa /ortopedia 1663 euroa.

Lue lisää »

MANIPULAATIOHOITO VAIKUTTAVAMPAA KUIN TULEHDUSKIPULÄÄKITYS

Tutkittua tietoa manipulaatio hoidon vaikuttavuudesta akuutissa alaselkäkivusssa. Manipulaatio on vaikuttavampaa kuin tulehduskipulääke! Kaksoissokkotutkimuksessa vertailtiin alle 48 tuntia kestäneen alaselkä kivun hoidossa manipulaatiota ja tulhduskipulääkettä.